VRDK er denne gang taget videre til Sydafrika hvor vi her står for foden af Table Mountain som er et af de nye 7 natur vidundere. For foden af det smukke bjerg, som har sit navn efter dets flade top, står vi og optager 360 graders video. Udsigten over Cape Town centrum er badet i lys fra de tusinde lamper og skilte er skinner igennem i tusmørket. I horisonten runder solen vandet og sender sin sidste solstråle ud over vandet i sit rødlige skær. På trods af den rolige stemning der omgiver byen set på denne afstand, summer byen stadig og en svag støj fra byen høres kort når et vindpust bærer lyden op til vores lille ”udkigspost”
Hos VRDK er vi godt i gang med at optage endnu flere fantastiske 360 graders video fra smukke og fantastiske steder rundt om i verden. Optagelserne af Cape Town by night bliver et fantastisk indslag til vores VR promo video. Vi brænder for at vise og lære andre om brugen og mulighederne indenfor Virtual Reality og disse smukke omgivelser kan vi næsten ikke sætte ord på. For at give dig en oplevelse af den smukke natur bruger vi VR til at komme så tæt på den virkelige oplevelse som muligt. Bjerget som vi optager for foden af, er et smukt og unikt bjerg som er kendetegnet ved at have en flad top. Når himlen fyldes af skygger og bjergets top er dækket siger de lokale at der er ”dækket til bords”.
Ud over de smukke omgivelser er VRDK også i Sydafrika for at besøge nogle af vores mange leverandører og partnere. I Sydafrika er interessen for VR også stor, og måden man bruger VR, AR og MR er også anderledes. Det er utrolig spændende at se og lære hvordan folk bruger teknologien og tilpasser den til de forhold og behov man har. De krav og forhold der gør sig gældende i denne del af verdenen har drevet en innovation som er helt unik, VRDK følger med og sparre med lokale virksomheder for at kunne forbedre oplevelsen og de løsninger vi leverer.