Hvordan vi arbejder

Vi skiller os ud på kvalitet, og de fem faser

Vi rådgiver fra den første idé opstår, og bidrager med kreative input såvel som markedsindsigt så den rigtige strategi for løsningen er fastlagt – Derfra starter produktionen.
Hos VRDK er hele supply-chainen optimeret efter at give vores kunder den bedst mulige løsning og pris.
Dette opnår vi gennem vores internationale netværk der konstant optimeres og vokser.
Med samarbejdspartnere og leverandører fra 70 forskellige lande, fordelt på 4 kontinenter, kan vi let skræddersy hver eneste løsning for vores kunder.
Ved at sprede produktionen ud kan vi både sikre os den bedste kvalitet og mindske omkostningerne – En besparelse der ryger tilbage til vores kunder.
Hele produktionen bliver varetaget fra Danmark af en erfaren VRDK projektleder med indsigt i samtlige elementer af produktionen og al kommunikation mellem kunden og VRDK er med den samme projektleder.
Vi påtager os alt ansvaret for produktionen og kvalitetssikre alle aspekter af løsningen fra hovedkontoret  – og vi arbejder kun med folk der lever op til vores kvalitet, sikkerhed og moralske standarder.

Vores Historie

Danmarks første VR butik

VRDK opstod – som mange andre virksomheder – på grund af et behov. Et behov for VR Briller.
Tilbage i 2015 blev Virtual Reality – Danmark stiftet som Danmarks første online-butik der solgte VR Briller og VR udstyr.
Der skulle ikke gå mange måneder før virksomheder begyndte at henvende sig til VRDK også – Søgende efter en virksomhed, der kunne levere unikke løsninger inden for Virtual og Augmented Reality.
I enden af 2016 besluttede VRDK sig for at fase B2C delen af virksomheden ud og fokusere udelukkende på den stigende efterspørgsel fra virksomheder, og overlade online-salget til de store detail butikker, der var begyndt at se potentialet i VR.
Sidenhen har VRDK udelukkende fokuseret på at skabe kreative og værdiskabende løsninger for alle slags virksomheder i Danmark, der ønsker at differentiere sig og være en del af denne teknologi, der vil ændre verden som vi kender den.
Skal vi også inspirere jer?

Vores kunder har dette at sige

DR Medie Research & Ipsos lavede et samarbejde med Virtual Reality – Danmark, hvor vi afprøvede et fokusgruppeinterview i Virtual Reality… Pilotprojektet var en stor succes, som på mange måder var fordi VRDK var forberedt til alt… Vi har ikke været andet end tilfredse med processen og resultatet.

DR & Ipsos

Når man som ikke-ekspert får en idé om at lave ‘noget med VR og 3D briller’, er det virkelig dejligt at komme i kontakt med en leverandør, der tager én i hånden og, trods udfordringer undervejs, hjælper med at få idéen gjort til virkelighed.”

Engineer the Future

“Jeg har haft stor glæde af VRDK’s input til hvordan vi får integreret VR og AR i vores undervisning. Det er svært fordi det er nyt landskab uden etablerede stier og veje. Men VRDK er både god til sparring og til at kommunikere, så det meget komplicerede bliver forståeligt.”

Niels Brock

Det var en fornøjelse at samarbejde med VRDK gennem vores VR projekt. De var velforberedte fra start til slut!. Holdet bag VRDK tog ansvar, engagement og havde altid gode inputs til forbedringer. Jeg kan klart anbefale et samarbejde med VRDK hvis man ønsker at arbejde med VR eller andre former for filmproduktion”

PwC Danmark

VR- brillen og 360 graders filmen af De Forenede Dampvaskeriers high-tech Cleanroom var et hit blandt de besøgende, og bidrog til vores samlede udstillingskoncept med fokus på innovation og high-tech. Standen blev kåret til årets bedste udstilling på R3 messen, og det er nok ikke sidste gang, at vi bruger VR-briller.

De Forenede Dampvaskerier

“På Erhvervsakademi Sjælland, campus Roskilde undersøger vi p.t. potentialet for Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) og har i den forbindelse deltaget i et 3-dages kursus i Unity med fokus på VR & AR. Kurset indeholdt en fin blanding med styrede øvelser kombineret med mere frie, workshop agtige øvelser. Vi kom hjem fra kurset med nogle gode eksempler, som vi vil kunne bruge som inspiration i vores egen undervisning.

Erhvervsakademi Sjælland

Vi tror på en seriøs og kreativ arbejdsplads

Har vi inspireret dig?

Skriv til os -eller ring på +45 60 13 57 26