Hologrammer

Hologrammer er en Mixed Reality opfindelse, der går længere tilbage end man lige tror. Helt tilbage til 1920 skal man faktisk fra vi første gang så Hologrammer.
Sidenhen har Hologrammer udviklet sig. I populær kultur er de kommet og gået i form af legetøj og koncerter.
En – ældre – fætter til Augmented Reality, har Hologrammer også et formål at finde hos virksomheder.
Eksempelvis kan et Hologram skabe ekstra opmærksomhed på en messe, hvor der er behov for at fange folks øje.
Produktdesign er et andet element, hvor Hologrammer kan hjælpe virksomheder. En 3D form alle kan se og arbejde med er væsentligt mere stimulerende end et flat stykke papir.
Skulle jeres virksomhed være interesseret i at høre mere om Holografi er I velkomne til at kontakte os.

Projection Mapping

Projection Mapping er det tætteste man kan komme på at skabe en visuel oplevelse, med elementer af både Virtual Reality & Augmented Reality, på en skala der kan indrage flere tusind mennesker på samme tid. Dette er altså et godt eksempel på Mixed Reality.
I kort form er Projection Mapping en visuel 3D oplevelse skabt igennem projektorer. Eksempler man har set er mapping af bygninger – Hvor bygningen kommer til live igennem 3D projektering.
Reklame er især et sted, hvor Projection Mapping kommer til sin ret. Coca Cola har blandt andet brugt det, hvor de projekterede på en bygning. Selve bygningen er en del af mappingen, men gennem den visuelle del falder mursten af, tandhjul kører, elevatorer bevæger sig op og ned.
Videoen kan ses her.

Hologram

Projection Mapping

HoloLens

Teknologier, der danser mellem Virtual Reality & Augmented Reality

HoloLens

Google introducerede verden for Virtual Reality med deres Cardboard VR briller. Apple bragte Augmented Reality ind i stuerne med IKEA Places.
Microsoft blandede de 2 og skabte HoloLens. En brille med gennemsigtigt glas der gør det muligt at inteagere med den virkelige verden omkring dig.
Ved hjælp af ny banebrydende teknologi bliver der lagt et virtuelt lag på dine omgivelser. Der kan f.eks. komme robotter op af din sofa eller instruktioner ud af din elkedel.
Hololens har yderligere en funktion der muliggøre samarbejde mellem brillerne. Eksempelvis kan en ekspert i pumper sidde med brillerne på hjemme på kontoret, mens en mand i “marken” kan streame hvad han ser. Her er der mulighed for at de to kan se hvad hinanden ser, samt assistere ved hjælp af kommunikation og illustrationer via brillen.

X-Reality

X-Reality er et begreb som vi hos VRDK vælger at bruge som placeholder for hvad end vi ikke har på vores hjemmeside.
X-Reality dækker derfor over alt, hvad man kunne ønske sig inden for de teknologiske felter VRDK arbejder på.
Har jeres virksomhed en ide, der ikke står beskrevet på hjemmesiden, så kontakt os og lad os finde en løsning sammen.

Mere info om Mixed Reality?

Skriv til os -eller ring på +45 60 13 57 26