At skille sig ud på messer og events bliver til stadighed mere og mere udfordrende. Det kræver hele tiden nye tiltag at tiltrække sin målgruppe og skabe spændende oplevelser.
VRDK har leveret underholdning til events hos en lang række virksomheder og kan roligt skrive under på den store indvirken det har hos kunderne.
Så hvis jeres virksomhed mangler et godt blikfang til jeres messe, kan vi varmt anbefale vores virtuelle aktiviteter.

Virtual Reality

Se mere

Race Car Simulator

Se mere

Augmented Reality

Se mere

Touchscreens

Se mere

Virtual Reality

Vil I arrangere sjove, interaktive konkurrencer eller udfordre jer selv og jeres kunder og opleve ting, i ikke troede var muligt? Så er Virtual Reality vejen frem.
Vi har et stort udvalg af spil til både HTC Vive Pro, Oculus Rift S og Oculus Quest.
Lige fra det fredsommelige eller konkurrenceprægede, til det adrenalin- og action-packed, så der er helt sikkert noget for enhver smag.
Er i dog mere interesserede i en oplevelse der viser kunderne hvad netop I kan tilbyde, hvordan jeres processer fungerer eller måske hvor i får jeres råmateriale fra, så kan vi uden problemer skræddersy en løsning til jer.

DKK: 6.500/dag, pr. station (med bemanding)

Book

Augmented Reality & Vileon

Med Augmented Reality kan du skabe opmærksomhed og sætte dine kunder til at interagere med dine produkter virtuelt, uden at det kræver mere plads på din stand.
Flere virksomheder er udfordret af at have produkter eller ydelser der er svære at vise frem til messer og events. De er enten for store, for dyre, kræver installation eller noget helt fjerde. Med Augmented Reality kan du vise dine produkter frem virtuelt og helt uden begrænsninger for størrelse, mængde eller funktion
Eller prøv Vileon, en platform der kan gøre alle overflader levende.
Skan en flyer, visitkort, billede eller lignende med appen, og se interaktivt materiale dukke op som kan fortælle kunden mere om netop jeres budskab. Det er sjovt, nemt og nyt.
Se billederne nedenfor for eller læs mere om Vileon her

Kontakt os for mere information

Book

Race Car Simulator

Skal dine kunder imponeres med en action spækket oplevelse der sidder i kroppen og hukommelsen flere dage efter? Så kan vi som noget helt nyt tilbyde jer at tage en race car simulator med til jeres næste event.
Oplev racerbanen som om du selv var der, med lyd, video og vibrationer der komplet spejler den virkelige oplevelse, helt uden mulighed for at komme til skade.
Der er ingen tvivl om at du vil skabe røre på messen med en race car simulator som kan tage dig helt op i fart på hvilken som helst bane, i et stort udvalg af de sejeste racerbiler, hvor som helst i verden.

DKK: 8.000/dag, pr. station

Book

Touchscreen

Med interaktive touchscreen kan event deltagere spille spil, deltage i konkurrencer, svare på tests, tage sjove billeder af sig selv og meget mere.
I kan enten få jeres eget præg og design på en komplet skræddersyet oplevelse, eller benytte jer af et af de eksisterende spil. Ligemeget hvad kan det få smilet frem på de fleste og skabe gode oplevelser. Prøv eksempelvis Dunk Line hvor man skal tegne linjer på skærmen for at få basketbolden i nettet.
Som en ekstra mulighed kan man gøre det muligt for brugeren at indtaste deres e-mail når de deltager i en konkurrence, har taget sjove billeder eller noget tredje, og hermed skabe kontakt efterfølgende.

DKK: 4.000/dag, pr. station

Book

Galleri

“Break down the barriers of the traditional event and embrace the use of technology to increase exposure, education and awareness for your brand”

Skal vi hjælpe til dit event?

Skriv til os -eller ring på +45 60 13 57 26