Projekbeskrivelse

VELFAC – Interaktiv løsning

Problemstilling: På messer, kan det være et problem at fremvise hele sit varekatalog, når man har med tunge produkter som vinduer og døre at gøre. VELFAC ønskede at fremvise deres vare, på en smart og elegant måde. Desuden ledte de efter en løsning, som gjorde det muligt for dem at have mange flere produkter med, end hvad der normalt er muligt på en trang messestand.

Løsning: VELFAC og VRDK satte sig sammen og begyndte at brainstorme idéer. Det stod hurtigt klart, at den bedste løsning på problemstillingen var at lave en fuld interaktiv VR løsning.

Dette betød at vi lavede et fuldt VR setup, hvor brugeren skulle have et VR headset på, for at interagere med de mange forskellige produkter. Måden vi muliggjorde interaktionen med VELFACs produktkatalog på, var at designe et virtuelt hus, hvor det var muligt at skifte og teste deres forskellige produkter og dets funktioner som fx farveskift, sidestyret / topstyre / fast ramme.

Denne løsning gjorde det desuden muligt for kunderne at opleve og få visualiseret fordelene ved VELFACs vinduer sammenlignet med konkurrerenternes vinduer. Det er bl.a. muligt at indsætte konkurrerende vinduer og døre, som åbner INDAD, hvilket forårsager en væltet vase eller en dør der støder på spisebordet. VELFACs vinduer åbner UDAD. Ved at synliggøre VELFACs USP’er for potentielle kunder og samarbejdspartnere på en interaktiv og sjov måde gav VR løsningen en masse gode oplevelser på standen, som ellers ikke havde været muligt grundet den begrænsede fysiske plads.

VRDK løftede opgaven til fulde og var en god sparringspartner for os. Da vi bevægede os på ukendt territorie, var det vigtigt med en partner, som vi kunne stole på, og som kunne byde ind med optimale løsninger i forhold til vores behov. Det gode samarbejde betyder, at vi nu også kigger ind i brugen af VR fremadrettet og stadig med VRDK som partner.”
– VELFAC

Opgaven var inklusiv hardware, opsætning, rådgivning mm.

Case Detaljer

  • Kunde: VELFAC

  • Tech: Virtual Reality

  • Formål: Showroom af vinduer og døre, målrettet til det tyske marked, men ikke afgrænset til det

  • Software: Unity

  • Hardware: Skræddersyet PC & HTC Vive Pro