Projekbeskrivelse

Tårnhøje forventninger til Shared VR

Problemstilling: Kunden ønskede at give sine besøgende en virtuel oplevelse, men uden brugen af headsets. Oplevelsen skulle være en simulering af at stå i 150 meters højde, på trods af at man befandt sig i 30 meters højde, hvor man herfra ville have mulighed for at nyde udsigten.

Det var vigtigt for kunden at kvaliteten af løsningen var i top, og at der blev arbejdet med både lyd, vind og naturligvis billede.

Løsning:  VRDK researchede forskellige muligheder, da dette projekt havde flere potentielle løsninger. I sidste ende endte vi på at Projection Mapping ville være den bedste løsning.

Som en del af projektet bliver der designet en 10 M. i diameter platform, hvilket har til formål at de besøgende kan stå og dele oplevelsen med familie og venner.

VRDK testede i første omgang projekteringen på to 4K biograf projektorer, samt et specielt designet lærred, der var 12 meter langt og 4 meter bredt. Denne test udgjorde kun 4% af den fulde løsning.

Projektet er stadig kørende, og vi arbejder på at udvikle en samlet løsning, der gør det muligt at interagere med projekteringen fra platformen.

Den endelige løsning vil bestå af 19 projektorer og et lærred på 64 meter i omkreds.

Billede fra pilottest:

 

Case Detaljer

  • Kunde:

  • Tech: Projection Mapping

  • Formål: Oplevelse

  • Software: Project Mapping

  • Hardware: Projektor ZU858