Projekbeskrivelse

Secher Fine Art – Et Virtuelt galleri

Problemstilling: Secher Fine Art & Design er specialister inden for skandinavisk vintage møbler, design og unikke malerier. Derfor har de sædvanligvis også mange besøgende kunst og designinteresserede kunder. De besøgende kommer både fra Danmark og resten af Skandinavien, men de har også mange internationale kunder, som rejser til København for at se det smukke showroom i Bredgade 25.
Corona har naturligvis vendt op og ned på situationen, og især de internationale kunstinteresserede er præget af ikke at kunne rejse til København for at se Secher Fine Arts showroom. Da Secher Fine Art skulle afholde kunstudstillingen ”Dansk Konkret Kunst fra 1940 – 2020”, besluttede de sig derfor for at supplere den fysiske kunstudstilling i Bredgade 25 med en Virtuel Kunstudstilling af deres Showroom.

Løsning: Det stod hurtigt klart, at en 3D Scanning med Matterport kameraet ville være den bedste og hurtigste måde at lave en Virtuel fremvisning af Secher Fine Arts showroom på. VRDK og Secher Fine Art aftalte derfor en dag, hvor udstillingen i det omtalte showroom skulle være klar, så 3D Scanningen kunne afvikles.

Da scanningen var færdiggjort, og den virtuelle tur var klar, gik dialogen i gang omkring:

  • Mattertags

  • Tekst samt links til Secher Fine Art’s hjemmeside

  • Fremvisning af den virtuelle tur – hvordan får udefrakommende adgang til den Virtuelle tur?

Konklusion: Secher Fine Art har haft stor succes med den Virtuelle fremvisning af deres smukke showroom. Det virtuelle galleri har siden sin lancering haft mange besøgende gæster. Det lader til, at konceptet omkring en virtuel fremvisning, der er let tilgængelig, er noget ,der er kommet for at blive inden for kunst og design. Den dag i dag bruger Secher Fine Art deres ”Virtual Gallery”, på både deres hjemmesiden og sociale medier.

Case Detaljer

  • Kunde: Secher Fine Art

  • Tech: 3D Scanning

  • Formål: Virtuel Fremvisning af Showroom

  • Software: Matterport

  • Hardware: Matterport 3D Scanner