Projekbeskrivelse

Rødovre Centrum – Kæmpe VR-event

Problemstilling: Rødovre Centrum er et af de største og mest besøgte shoppingcentre i Danmark. Det er derfor også vigtigt for dem, at der jævnligt sker en begivenhed i deres flotte center. Som oftest forsøger de at være lidt innovative, og er ikke bange for at prøve nyt af på deres festplads midt i centret.

De kontaktede derfor os, for at høre lidt nærmer omkring mulighederne for noget nyt og spændende teknologi i Rødovre Centrum, som de mange besøgende kunne opleve.

Løsning: Efter at have brainstormet forskellige idéer sammen, stod det klart for begge parter, at et stort VR-event var vejen at gå.
Det var vigtigt at finde en løsning der var visuelt flot, og ikke mindst appellerende for det mangfoldige publikum der er i Rødovre Centrum. Vi satte derfor fem fulde VR-stationer op på festpladsen foran Magasin. Ved hver station var der lagt et flot rødt tæppe ud, for at indskærpe play-area. Desuden havde vi fem forskellige oplevelser med, så de besøgende kunne prøve en masse forskelligt af. Der var noget for enhver smag, og for alle aldre.

Begivenheden forløb sig over en hel weekend, fra fredag til søndag, hvor det i øvrigt var fastelavn. Det var derfor en utrolig travl, men også skæg weekend i Rødovre Centrum. De besøgende gæster i Rødovre Centrum fik sig en på opleveren, og det var fedt at se hvor imponerede folk var over VR

Konklusion: Rødovre Centrum fik det ud af løsningen som de ønskede, nemlig at skabe en masse opmærksomhed, og ikke mindst give gode oplevelser til deres besøgende kunder

Case Detaljer

  • Kunde: Rødovre Centrum

  • Tech: Virtual Reality

  • Formål:  Reklame/Oplevelse

  • Software: Beat Saber, Dead & Buried, The Climb, Spiderman VR, The Lab.

  • Hardware:  Oculus Rift, HTC vive Pro, HTC vive Original.