Projekbeskrivelse

Leckerbaer – Virtuel Butik

Problemstilling: Leckerbaer en Virtuel Butik. Leckerbaer er en gourmet småkage butik og kaffebar i hjertet af Østerbro i København. De er kendte for deres unikke og velsmagende 8 forskellige småkager. Samtidig kan man også kende Leckerbaer på deres perfektionisme og stilrene brand. Leckerbaer er meget aktive på Sociale medier, hvor de heller ikke er bange for at være banebrydende indenfor deres felt. Derfor ønskede de også at lave en mere interaktiv måde at fremvise deres småkager på, og ikke mindst deres flotte butik på Østerbro.

Løsning: Det stod hurtigt klart, at en Matterport 3D Scanning ville være den bedste og hurtigste måde at lave en Virtuel fremvisning af Leckerbaers butik/showroom på. VRDK og Leckerbaer aftalte derfor en dag udenfor åbningstid hvor butikken skulle være klar, så 3D Scanningen kunne afvikles.

Da scanningen var færdiggjort, og den virtuelle tur var klar, gik dialogen i gang omkring:

  • Mattertags

  • Videoer

  • Tekst samt links til Leckerbaers hjemmeside

  • Fremvisning af den virtuelle tur – hvordan kan den virtuelle fremvisning integreres på hjemmesiden?

Konklusion: Leckerbaer har med stor success gjort deres flotte Café og butik virtuel. I den virtuelle butik kan man både gå på opdagelse i de hyggelige rum, se alle småkagerne og endda få et indblik i hvor de bliver lavet.

Leckerbaers virtuelle butik indeholder også links til hjemmesiden, samt en video der fortæller om historien bag. Gå en virtuel tur i Leckerbaer her:

Case Detaljer

Leckerbaer logo