Projekbeskrivelse

GoBoat en VR film i 360 grader 

Problemstilling: GoBoat er en af de største spillere på båd udlejningsmarkedet herhjemme. Udover Danmark er de også til stede i Malmø, London og Australien. Og med en plan om at være til stede i 20 lande i 2020, er det en virksomhed med fart på. 

GoBoat ville gerne lave en video, som gav brugeren følelsen af at være ombord på båden, mens København langsomt glider forbi. Videoen skulle bruges i forbindelse med C40 Summit og til at præsentere konceptet for potentielle GoBoat partnere i andre lande.  

GoBoat henvendte sig derfor til VRDK for at høre om mulighederne. 

Løsning: Vi satte os ned med GoBoat og begyndte at snakke om hvilke muligheder der var.

For Goboat var det vigtigt at videoen forklarede om:

  1. GoBoat som koncept.

  2. Bæredygtigheden omkring bådene.

  3. Den overordnede mission med GoBoat. 

Vi blev hurtigt enige om, at den bedste måde at formidle de tre budskaber på, var med en 360 film. På den måde kunne vi give brugerne følelsen af at være til stede, og mærke stemningen på den flotte sejltur gennem Københavns smukke kanaler. 

Det format passer perfekt til at forklare og visualisere GoBoat, som koncept. Før vi tog ud for at optage filmen, udarbejde vi et detaljeret storyboard sammen med GoBoat. På den færdige film blev der lagt en engelsk speak på, som konkretiserer de tre ovenstående punkter yderligere. 

KonklusionGoBoat brugte Videoen til C40 Summit med stor succes. Ved at give brugeren muligheden for at kunne kigge 360 grader rundt, er filmen næsten som at være afsted selv. Af den grund bruger GoBoat også videoen i dag. De har både brugt den til kulturnatten 2019 og bruger den fortsat som marketings-video, når de skal præsentere deres smarte koncept til nye partnere verden over. 

Case Detaljer

  • Kunde: GoBoat

  • Tech: 360 graders VR film

  • Formål: Markedsføring af koncept til potentielle partnere

  • Software: Premier Pro & After Effects

  • Hardware: Optaget med Insta360 ONE X. Fremvist på en Oculus Go