Projekbeskrivelse

DFD og deres Cleanroom i 360 grader

Problemstilling: De Forenede Dampvaskerier havde brug for at fremvise deres ”Cleanroom” – Et rum der kræver 100% sterilitet. Dette gør adgang til det meget kompliceret.
Som en del af en større konference ønskede de at bygge en messestand, hvorfra de kunne vise mulighederne ved deres “Clean Room” via Virtual Reality.
Formålet med løsningen var at vise fagspecialister hvordan det topsikrede ”Cleanroom” ser ud, samt forklare hvordan visse rengøringsprocesser bliver gennemført i deres ”Cleanroom”.

Løsning: Der var mange forskellige muligheder i spil ift. DFD’s løsning.
Vi vendte både mulighederne for Virtual Reality, Augmented Reality og en fuld 360 graders animationsfilm af deres ”Cleanroom”.
I sidste ende blev det klart at den bedste løsning ville være en 360 graders video, oplevet gennem VR briller.

Med 360 video, var der et naturligt niveau af sterilisering af vores udstyr for at kunne få lov til at tage det med ind i DFD’s ”Cleanroom”. Dette var muligt med 360 kamera – Hvor et traditionelt kamera ikke ville kunne komme igennem.

Som en del af løsningen blev der designet Google Cardbords VR briller med DFD’s logo, således at disse kunne deles ud på messen og deltagerne kunne opleve filmen hjemmefra.

Videoen blev dertil også lagt på Youtube for at øge eksponeringen.

DFD vandt bedste stand på messen og udtalte efterfølgende:

VR- brillen og 360 graders filmen af De Forenede Dampvaskeriers high-tech Cleanroom var et hit blandt de besøgende, og bidrog til vores samlede udstillingskoncept med fokus på innovation og high-tech.
– De Forenede Dampvaskerier

Se filmen her (Bemærk at 360 funktionen ikke er understøttet i Safari og Microsoft Surface)

 

Case Detaljer

  • Kunde: De Forenede Dampvaskerier

  • Tech: 360 Video

  • Formål: Messe (Markedsføring)

  • Software: Premiere Pro

  • Hardware:  Go Pro HD