Projekbeskrivelse

Cloetta og 360 graders animationsvideo 

Problemstilling: Cloetta er blandt de største på det danske og skandinaviske konfekture marked. De råder over produkter lige fra slik, pastiller, nødder og chokolade. Herunder er der mange ikoniske varemærker som bl.a Malaco, Läkerol og Skippers Pipes.

Slik markedet rykker sig hele tiden, og med hård konkurrence er det vigtigt at finde nye måder at markedsføre sig selv på. I denne forbindelse, var Cloetta kommet frem til, at de gerne ville tænke teknologi og innovation ind i deres næste store årlige salgsmøder.

Cloetta henvendte sig derfor til VRDK, for at høre om mulighederne.

Løsning: Efter at have talt lidt frem og tilbage omkring forskellige muligheder, sporede vi os sammen ind på, hvilken løsning der skulle udvikles. Vi blev enige om, at en 360 graders animationsfilm ville være den rette måde at fremvise de eventyrlige produkter Cloetta er kendt for. Løsningen blev udviklet i to versioner. Èn til det danske marked, og én til det internationale marked. De to versioner minder meget om hinanden, dog med enkelte forskelle ift produkter, og naturligvis sprog og infografik.

Løsningen blev primært udviklet i Premiere Pro og After effects.

Herudover leverede VRDK også 4 stks Oculus Go til Cloetta, som de bruger til fremvisning af animationsvideoerne.

Konklusion: I dag fremviser Cloetta de 360 graders animationsvideoer VRDK har udviklet, både på det nationale og det internationale marked. Løsningen er unik, og er med til at få Cloetta til at skille sig ud fra sine konkurrenter. Deres ikoniske produkter fremvises i et indlevende, farverigt og fortryllende miljø, så man som bruger/kunder sent vil glemme de produkter der introduceres i videoen. Animationsvideoen er både legende og informativ, og man oplever både velkendte originale produkter, samt lanceringer af nye varianter.

Alt i alt er det begyndelsen på et godt samarbejde, og vi glæder os til at udvikle flere versioner for Cloetta.

Screenshot fra Cloetta løsning

Case Detaljer

  • Kunde: Cloetta

  • Tech: 360 graders animationsvideo

  • Formål: Markedsføring af produkter på en unik og innovativ måde

  • Software: Premier Pro & After Effects m.v.

  • Hardware: Oculus Go