(For at hoppe direkte til vores event side klik her)

Forestil dig, at stå i de velkendte rammer du kender det ene sekund, og i det næste finde dig selv på toppen af et slot mens barbarerne nærmer sig dine porte, det eneste forsvar mellem dine porte og dem: Din bue og pil.

Hop direkte videre til en galaktisk rumstation – et skjold og en laserpistol i hænderne – skal du nu undgå rumskibenes skud.
Fra rumskibe til en mørk grotte, lyden af zombierne, der nærmer sig fra alle sider. Er du en dygtig nok skarpskytte til at skyde dem alle, før de angriber dig?
Eller vil du gerne skære frugt i stykker med 2 store samuraisværd i Fruit Ninja?
Sagt på en anden måde: Du spiller ikke bare et spil. Du ER spillet.
Hvad end lokker mest, så er dette virkeligheden med Virtual Reality.
Virtual Reality – Denmark (VRDK) er stolte af at præsentere vores nye Virtual Reality Event service.
På nuværende tidspunkt skal man tage ud af huset, for at opleve Virtual Reality, men det ændre vi VRDK på. Vi kommer til jer! Så i kan opleve Virtual Reality til jeres eget event i egne lokaler.
Med den banebrydende HTC Vive Pro eller Oculus Rift sat op i rummet vil I kunne opleve Virtual Reality på jeres helt egne kontorer eller lokaler.
Der vil være et TV sat op, så i alle kan sidde og følge med i, hvad hovedpersonen oplever og grine af deres sjove bevægelser, mens de spiller.
Derudover kan der være VR Briller fra blandt andet Samsung og Oculus, hvor man kan opleve VR videoer eller spille mindre spil, mens man venter på hovedretten: HTC Vive Pro / Oculus Rift.
Tekniske specifikationer:
Fra jeres side vil der være nogle krav i forhold til opsætning:

  • WiFi (mindst 10mbit)
  • Gulvplads til HTC Vive Pro / Oculus Rift. 1.5×2 meter er minimum og 3×3 er optimalt.
  • 2-3 power outlets inden for 5 meter af område.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan I får underholdning til jeres event, der vil blive snakket om resten af året.