360° Video til virksomheder

Lige siden Lumiére brødrene havde verdens første filmforevisning tilbage i 1894 har vi været vant til, at kameraet dikterer den retning vi skal kigge i. Vores synsfelt har ikke haft mulighed for at gå på opdagelse andre steder end der, hvor instruktøren gerne vil have os til at kigge.
Det har 360 graders video gjort op med. Nu kan du selv bevæge dig rundt i billedet og selv bestemme om du vil kigge op, ned, frem eller tilbage. Valget er dit. Du bestemmer, hvad der skal fylde dit synsfelt, fordi kameraet følger dig.
Det giver nogle helt nye innovative muligheder at producere og opleve film på. Når du oplever film i 360 grader video format er det en helt ny verden du bevæger dig ind i.
Selvom der er flere forskellige måder at opleve 360 graders video på, lader vi os ikke hos VRDK begrænse af formatet. Om det er 360 graders videoer til browsere, smartphones eller VR-headset har vi løsningen, som passer til dit behov.
De fleste browsere, smartphones og tablets understøtter 360 graders video.
Hvis videoen er til en hjemmeside, Facebook eller Youtube kan du navigere rundt med pegefeltet eller musen.
På smartphones, tablets og VR headsets orienterer du dig ved at dreje enheden rundt om dig selv. Det er muligt at indsætte sin smartphone i en Google Cardboard brille for at opnå en VR oplevelse. Den bedste oplevelse fås dog, hvis man er iført et rigtigt VR headset

360° video i praksis

Ejendomsmæglere kan vise huse frem på en anden og spændende måde til potentielle købere.
Rejsebranchen kan vise deres eksotiske rejsemål frem. Måske står du lige pludselig på en lækker strand eller på toppen af Mount Everest.
Oplevelsesbranchen kan give kunden en forsmag på, hvordan de bedste siddepladser til koncerter eller sportsevents føles.
360 graders video er et format som også passer perfekt til fx messer. I stedet for at stille et showroom op, kan det vises gennem en 360 video. Det giver kunden samme sanselige og rumlige forståelse som et showroom. Udover blot at være et smart redskab, kan det også været med til at bringe kunderne tættere på virksomhederne
VRDK har produceret en række 360 graders videoer til vores kunder. Disse videoer spænder fra simple produktioner af en lille gåtur, for at hjælpe folk med angst. Til mere kommercielle produktioner, hvor kunderne ønskede at vise nye produkter eller tage en virtuel rundtur i deres kontorer til at hjælpe med rekruttering.

360° Video tal

I 2021 vil 82% af alt internettrafik være video

Video i marketingmail kan øge CTR med 300%

90% af kunder siger at video hjælper med købsbeslutningen

Video på landingsside kan øge konverteringsrate med 80%

Et studie fra Google fandt at 360° Video kan øge likes, delinger og engagement med 46% mere end traditionel video

Fra storyboard til skærm

Storyboard

Indspilning

Redigering

Lancering

360° Videoer produceret af VRDK

Find inspiration i et lille udvalg af de produktioner VRDK har skabt for vores kunder.
Start videoen og bevæg dig rundt med musen eller pilene i højre hjørne – Tryk på Youtube ikonet for fuld størrelse.

*Bemærk at 360° Video kun er understøttet i Chrome, Opera, Firefox, eller Internet Explorer*

Denne video fra De Forenede Dampvaskerier viser DFD’s cleanroom – Et 100% sterilt rum.
Med 360° Video var det for første gang muligt for DFD at vise deres cleanroom frem.

Denne video fra Kirk Larsen & Ascaniuz viser advokatkontorets nye omgivelser og blev brugt til rekruttering såvel som markedsføring.

Flere eksempler på 360° Videoer

Vil I se jeres virksomhed gennem 360 universet?

Skriv til os -eller ring på +45 60 13 57 26